banner_flexkracht3.jpg

Despre Hobij

HOBIJ este o companie specializata în selectia si plasarea de personal european. Prin intermediul diferitelor sale sucursale pozitionate strategic, personalul HOBIJ isi foloseste cu entuziasm experienta cumulata in recrutare pentru a ghida lucrătorii naționali și internaționali. În fiecare zi, mai mult de 2500 de angajati temporari lucrează prin HOBIJ în companii olandeze ce activeaza in domeniul tehnic, logistica si productie alimentara.

Recrutarea, selecția și motivarea angajaților 

HOBIJ potriveste si indruma lucrătorii temporari calificați și motivați din Lituania, Letonia, Polonia și România catre companii olandeze care caută angajați. Recrutarea, selectia și motivarea noilor angajați sunt activități care necesită timp și expertiză suplimentara. Pentru noi aceasta este munca noastră zilnică. Suntem cunoscatori ai pietei europeane a muncii și suntem capabili să potrivim perfect cerintele angajatorilor olandezi cu forta de munca disponibila. 

Disponibilitatea de a face eforturi suplimentare 

Motto-ul nostru „never stop growing (niciodata nu te opri sa cresti)”, se reflectă în activitățile agenției HOBIJ și ale tuturor angajaților care lucrează pentru aceasta. Dezvoltarea se realizează prin disponibilitatea de a depune eforturi suplimentare. Și asta facem noi - nu numai pentru companiile cu care lucrăm, ci și pentru angajații temporari care lucrează pentru agenția noastră. Îi stimulăm să se dezvolte în continuare oferind cursuri, căi de formare și coaching profesional. 

Ne intereseaza si sa oferim angajaților noștri cele mai bune condiții de muncă. În fiecare zi le oferim sfaturi și îi ajutăm să se simtă confortabil în această nouă țară. 

În plus, dacă este necesar, oferim personalului nostru cazare adecvată, ajutor cu documentele, check-in și alte formalități.  

Imbunatatire continua 

HOBIJ îndeplinește cerințele și reglementările pe care o agenție profesionista de recrutare trebuie să le îndeplinească. Avem un certificat NEN 4400-1 (care garantează respectarea deplină de catre agenția de ocupare a forței de muncă a standardelor și reglementărilor aplicabile) și certificatul VCU (Lista de verificare a sănătății și siguranței in munca aplicabila agenției temporare de ocupare a forței de muncă) și suntem membri ai ABU (Agenția Generala Olandeza a agentilor temporari de ocupare a fortei de munca). Datorită acestui fapt, companiile pot fi asigurate de cea mai înaltă calitate a serviciilor noastre. 

Cu toate acestea, efortul nostru nu se sfârșește aici. De asemenea, dorim să fim cea mai bună agenție pentru angajatii noștri temporari - una care se îmbunătățește în mod constant. Eforturile noastre în acest domeniu au fost recompensate. Am fost onorați de mai multe ori cu titlul Best Managed Company (Compania cu cea mai buna administrare). Am primit, de asemenea, certificatul Stichting Normering Flexwonen, care reprezintă o marcă de calitate pentru agențiile de angajare temporară care oferă cazare lucrătorilor temporari. În 2014, am primit și titlul de „Best Places to Work” ( Cel mai bun angajator), care desemneaza cele mai bune locuri de munca.

Dacă doriți să aflați mai multe despre HOBIJ, vă rugăm să ne contactați.