HOBIJ Logistiek_Sfeerafbeelding_978x180_001.jpg

De ce HOBIJ?

Fondată în 1995, HOBIJ are o rețea vastă de contacte pe piața muncii din Olanda și are o vastă experiență în recrutarea și selectia candidaților. Acest lucru ne permite să oferim o mare varietate de locuri de muncă în industria logistică, tehnică și alimentară din Olanda.

Potentialul HOBIJ

În agenția noastră ne concentrăm pe angajat. Fiecare organizație este de fapt o colecție unică de oameni, cu abilitățile, ambițiile, scopurile și visele lor specifice. Oferind fiecărui angajat cele mai bune condiții, sprijin personal și stimulente pentru a-și îmbunătăți calificările profesionale, construim capitalul cunoștințelor, aptitudinilor și entuziasmului care toate contribuie la potențialul agenției noastre de a continua creșterea cu succes. 

Expresia abordării noastre față de angajat este motto-ul nostru Never Stop Growing – Niciodata nu te opri sa cresti. Nu ne limităm doar la găsirea remuneratiei corecte pentru angajatii nostri, ci îi stimulam să-și îmbunătățească continuu calificările oferind cursuri, formare și coaching profesional.

Ce beneficii aveti lucrand pentru HOBIJ?

  • Lucrări atractive în sectorul alimentar, tehnic sau logistic olandez.    
  • Oportunități de dezvoltare personală și de îmbunătățire a calificărilor profesionale.    
  • Cazare, naveta la serviciu, serviciu administrativ.    
  • Îngrijirea angajaților și stimularea dezvoltării lor profesionale pe tot parcursul perioadei de lucru pentru agenție.    
  • Siguranta și securitatea la locul de munca, într-o agenție profesionista și certificată.

Dacă sunteți interesat să lucrați pentru HOBIJ, vă rugăm să ne contactați!