HOBIJ_Sfeerafbeelding-GPTW2014-978x180_def.jpg

Great Place to Work

HOBIJ, prima agentie de forta de munca temporara, premiata cu titlul Great Place to Work (Cel mai bun angajator).

Agentia olandeza de plasare forta de munca temporara a fost recompensata pentru conditiile de munca foarte bune.

Great Places to Work, este o instituție independentă care evaluează locurile de munca si politicile de personal ale companiilor din întreaga lume. În 2014, pentru prima dată în istorie o agenție de recrutare a primit titlul de Great Place to Work.

HOBIJ a câștigat această reputație și pentru că s-a distins în ceea ce privește crearea unor condiții bune pentru lucrătorii temporari. Scopul HOBIJ este de a avea un impact pozitiv asupra vieții oamenilor din Europa.

Pregătirea corectă

Obținerea titlului de Great Place to Work a fost precedată de mulți ani de pregătire. „Am început cu așa-numita măsurare zero în 2011“, spune Han van Hören, CEO HOBIJ. „Pe baza rezultatelor, am realizat o analiză detaliată a posibilităților de îmbunătățire. Planul era sa ne consultam cu șaptezeci de angajati temporari. Acest lucru a dus la plan de acțiune concret. Un grup special de personal permanent și temporar au început operațiunea. Alți lucrători temporari au fost invitati in mod regulat să-si prezinte ideile pentru a le discuta impreuna. "

Mândru

Han Van Hören este mândru de această realizare. „Noi privim acest titlu ca o dovadă că direcția acțiunilor noastre este corecta. In HOBIJ avem o misiune clară : sa fim interesați de viața oamenilor și sa îmbunătățim calitatea vietii acestora, să sprijinim organizația în atingerea obiectivelor sale, prin interconectare reciproca. Desfășurăm această misiune în fiecare zi. Oferim mai mult decat un loc de munca angajatilor noștri temporari. Oferim deasemenea o platformă pentru dezvoltare. In acest fel avem un impact pozitiv asupra vieții oamenilor din Europa! "