banner_techniek3.jpg
Distribuie acesta pagina prin intermediul
Trimite prin email sau printeaza acesta pagina Printeaza pagina

Manipulant marfa depozit (order picker, packer etc)

Vorbesti limba engleza la nivel mediu si te atrage un job in Olanda? HOBIJ iti ofera posibilitatea sa muncesti full-time, in depozite din Olanda, ca si manipulant al marfurilor de la raft (order picker, packer etc). Iti oferim training, indrumare in limba materna la locul de munca, conditii de munca occidentale, salariu atractiv si seriozitate - totul fara comisioane sau alte costuri ascunse.
  • Categories
    • Orderpicker Logistiek Medewerker
  • Locatie loc de munca Waalwijk, The Netherlands
  • Tipul contractului Uitzendbasis
  • Ore pe saptamana 40

About the job

Pentru unul dintre clientii Hobij, o companie olandeza foarte mare, suntem în căutare de personal pentru diferite depozite din Olanda . Va oferim un loc de muncă, Full-Time, cu sansa de a lucra ore suplimentare. Jobul presupune organizarea marfurilor la raft, preluarea comenzilor, ambalare, inaintarea pachetelor spre livrare etc. Exista mai multe sectoare, fiecarui angajat fiindu-i atribuit un singur tip de sarcina pe tura sau pe contract, in functie de necesitati sau de performanta. Va oferim - Un numar stabil de ore de munca; - Salariu bun; - Un mediu de lucru international; - Cazare in apropiere de locul de munca & si transport catre locul de munca cu bicicleta pusa la dispozitie de catre Hobij; - Formare la locul de muncă; - Mediu de lucru placut si atmosfera prietenoasa; - Reprezentantii Hobij (job coaches), prezenti in permanenta in incinta clientului, va vor oferi asistenta in limba materna; - Zile de vacanta flexibile, dupa consultarea cu reprezentantii Hobij; - Muncă 365 de zile pe an şi oportunităţi pentru cei care sunt dispuşi să înveţe; Program de lucru in ture de zi si de noapte; - Contract de munca olandez, cu plata asigurarilor medicale;

Requirements

Ce ne aşteptăm de la tine? - Sa fiti dispus să investiti in dezvoltarea personala şi in calitatea muncii dvs. - Seriozitate in respectarea programului si a indatoririlor de serviciu; - Sa aveti un caracter deschis si sociabil, tinand cont ca veti lucra alaturi de colegi de diferite nationalitati. - Experienta similara este un plus dar nu este absolut necesara; - Limba engleza la nivel conversational; - Cazier curat; - Disponibilitate pentru un program ce implica mult mers pe jos (in interiorul depozitului) * la locul de munca este interzisa purtarea bijuteriilor si se cere o tinuta decenta.

Ceea ce oferim

Pentru persoanele ce au implinit 23 de ani sau mai mult salariul incepe de la 10 euro/h brut, pentru cei cu varsta intre 16 si 22 de ani se aplica grila de salarizare pentru tineret, conform legislatiei - suma difera si creste gradual odata cu varsta.

Detalii contact birou

  • Birou HOBIJ Constanta
  • Adresa Strada Mircea cel Batran, 99C
  • Loc Constanta
  • Telefon

Contacteaza biroul HOBIJ

Aveti intrebari despre acest job? Puteti afla detalii suplimentare oricand. Va rugam sa folositi informatiile de mai jos pentru a contacta persoana responsabila de acest job!