banner_techniek3.jpg
Distribuie acesta pagina prin intermediul
Trimite prin email sau printeaza acesta pagina Printeaza pagina

Tubulatori, mecanici, sudori rafinarii - Sesiune de testari - Bucuresti, 22&23 August

Hobij Romania, parte din grupul olandez Hobij organizeaza sesiune de testari teoretice si interviuri in Bucuresti, la Hotel Ibis, pe data 22-23 august. Cei selectati for avea posibilitatea sa inceapa lucrul in cadrul mai multor proiecte in rafinarii din Olanda, cu incepere in August-Septembrie . Daca te regasesti in lista de mai jos, si vorbesti LIMBA ENGLEZA, aplica si vino sa ne cunosti!
  • Locatie loc de munca Veghel
  • Tipul contractului Uitzendbasis
  • Ore pe saptamana 40

About the job

Mecanici flanse (flange mechanics): 12.50 eur/ora net (daca necesita training si cursuri suplimentare, gen VCA, WFPR etc) 13.00 eur/ora net (daca nu este nevoie de cursuri/certificate suplimentare) Tubulatori (pipefitters): 14.00 eur/ora net (daca necesita training si cursuri suplimentare, gen VCA, VVL etc) 14.50 – 15.00 eur/ora net (daca nu este nevoie de cursuri/certificate suplimentare) Sudori TIG (welders TIG): doar testare practica 15.00 eur/ora net (daca necesita autorizatii) 16.00 eur/ora net (daca are deja autorizatii valide ISO/ ASME 141)

Requirements

* Salariu net – suma cu care ramaneti dupa toate cheltuielile legate de taxe si chirie; ** Cazarea se face in camera single; *** Biletele de avion sunt asigurate de catre angajator; **** Contract olandez; plata salariului saptamanal cu un decalaj de 2-3 saptamani;

Ceea ce oferim

Limba engleza si experienta anterioara sunt obligatorii! Interviurile constau intr-o proba scrisa (test grila) in limba engleza (notiuni tehnice si de siguranta la locul de munca) si o discutie scurta direct cu partenerii olandezi.

Detalii contact birou

  • Birou Hobij
  • Adresa

Contacteaza biroul HOBIJ

Aveti intrebari despre acest job? Puteti afla detalii suplimentare oricand. Va rugam sa folositi informatiile de mai jos pentru a contacta persoana responsabila de acest job!