ACTUALIZĂRI CORONA

Ultima actualizare: 18-09-2020Dorim să vă informăm despre actualizările politicii HOBIJ COVID-19, care este posibil să afecteze lucrătorii noștri flexibili, clienții și colegii de asistență.

Politica de călătorie

Suntem în sezonul  vacanțelor  în acest moment și, deși călătoriile sunt mai limitate decât până acum, sperăm că sunteți sau așteptați cu nerăbdare o vacanță binemeritată, în Olanda sau în străinătate / în vizită la familie și / sau prieteni care locuiesc în țara de origine.

Pentru a garanta propria dvs. siguranță, dar și pe cea a colegilor de muncă sau de casă, am elaborat o serie de instructiuni care sperăm să ofere tuturor posibilitatea de a călători în siguranță. Călătoria într-o zonă recomandată sau o zonă roșie poate avea consecințe.

  • Zona galbenă de călătorie =  Este posibil să călătorești
  • Zona portocalie de călătorie = Nu este recomandat să călătorești
  • Zona roșie de călătorie = Nu este posibilă călătoria
Coduri de culoare pentru sfaturi de călătorie din 08-09-2020.
(Faceți clic aici pentru site-ul guvernului olandez)

Pentru mai multe întrebări și răspunsuri, consultați documentul nostru de politică de călătorie aici:
CITIȚI POLITICA DE CĂLĂTORIE HOBIJ

 
VIZITAREA BIROULUI HOBIJ

Pentru oricine vizitează sediul central al HOBIJ, acestea sunt măsurile pe care trebuie să le respectați:

Masca de protecție
De asemenea, acum este obligatoriu ca toți cei de la biroul HOBIJ din Veghel să poarte o mască de protecție atunci când sunt în birou.
 

Acestea sunt reglementările privind mașinile HOBIJ și măștile de protecție, începând cu data de 01-07-2020:

Sunteți bolnav? Stați acasă!

Sunteți bolnav? Rămâneți acasă și contactați direct coordonatorul dvs. la HOBIJ pentru instrucțiuni suplimentare. Dacă aveți îndoieli cu privire la reclamațiile dvs. sau dacă unul dintre colegii dvs. de cameră este bolnav, contactați întotdeauna HOBIJ mai întâi pentru a discuta situația.

 
Probleme practice
 

Toate cazările noastre  au fost verificate pentru siguranță. Aceasta înseamnă că toate paturile sunt la cel puțin 1,5 metri unul față de celălalt. Pentru locațiile unde nu a fost posibilă păstrarea distanței de 1,5 metri, am găsit noi cazări în care să se poată respecta noile reguli. Locațiile sunt prevăzute și cu afișe, care descriu încă o dată cele mai importante măsuri de siguranță:

Echipament de protecție, cum ar fi mănuși și săpun, sunt furnizate la locul de muncă.

Știm că aceste măsuri nu sunt ușoare, dar contăm foarte mult pe contribuția dvs.! Dacă aveți întrebări cu privire la măsuri sau coronavirus, puteți contacta întotdeauna coorodonatorul sau managerul HOBIJ.

Dacă întâlniți o situație la locul de muncă sau într-o cazare unde putem face ceva pentru a îmbunătăți siguranța, atunci am dori să auzim asta.

Noroc și mai ales să rămâneți sănătoși!