DESPRE HOBIJ

Why

La HOBIJ credem că toată lumea are dreptul la o viață deplină și bogată. Credem că oamenii fericiți fac împreună o lume mai bună. De aceea, dăm lucrătorilor flexibili oportunitatea de a-și construi un viitor, oferindu-le loc de muncă și cazare. Pentru că, gândiți-vă! Dacă dvs. ca și angajator contractați pe cineva, vă asumați și responsabilități. De aceea, facem tot posibilul să avem grijă de acești oameni, oriunde putem.

Valorile de bază

Loial

HOBIJ este ca o familie, fie că lucrați intern la HOBIJ, fie că sunteți client sau furnizor, sau lucrați ca lucrător flexibil prin intermediul nostru. Vă asigurăm că veți observa și simți întotdeauna că aparțineți cu adevărat.

AmbiȚie

Ambiția este fundamentală pentru HOBIJ. Oamenii sunt la fel ca plantele; dacă nu cresc, vor muri încet. Și, desigur, am dori să evităm aceasta. De aceea, vă ajutăm acolo unde putem pentru dezvoltarea dvs.

Social

„Un lucrător flexibil fericit face o lume mai bună". Cu acest motto, am pus lucrătorul flexibil în prim plan la HOBIJ. Aceasta este o condiție de bază importantă. De asemenea, așteptăm aceeași mentalitate din partea clienților și furnizorilor noștri.

LA OBIECT

Puteți obține mai multe decât aveți deja, cu excepția timpului. Acesta este motivul pentru care lucrăm întotdeauna cu scop și cu o mentalitate ”no-nonsense”. Totodată, suntem orientați către rezultate, deoarece timpul, așa cum o spune și zicala, înseamnă bani. Dar, ... timpul este și prosperitate și fericire, să nu uităm aceasta.

Umor

Da, suntem loiali, sociali, orientați spre obiective și ambițioși. Dar cu siguranță nu pierdem din vedere distracția jocului! Umorul pune lucrurile în perspectivă și consolidează legătura reciprocă. Cu toate acestea, umorul nu ar trebui să fie niciodată în detrimentul altuia.

Pasiune

Vedem că cei cărora le place ceea ce fac, sunt și cei care performează la locul de muncă. Ei sunt oamenii care fac lucrurile cu pasiune. Așadar, este important pentru noi să punem oamenii potriviți în rolul potrivit.

Never stop growing

Misiunea noastră este să construim un viitor care contează

Dezvoltarea este prioritară. Îi încurajăm pe lucrătorii noștri flexibili să dea tot ce au mai bun. Susținem atât dezvoltarea personalului, cât și ambițiile de creștere ale companiilor cu care colaborăm. 

Social

    Contact

    Luăm legătura cu dvs. cu plăcere. Aveți deci întrebări despre angajarea personalului (internațional) sau despre unul dintre posturile noastre vacante? Trimite-ne o cerere sau un e-mail cu întrebările tale. Chiar dacă doar dorești să te prezinți.