Never Stop Growing Academy

HOBIJ are motto-ul: „Niciodată să nu încetezi să crești” și ca pionieri plătitori la locul de muncă. Dacă combinați aceste două sloganuri, nu puteți scăpa de faptul că HOBIJ este o organizație care facilitează dezvoltarea oamenilor în moduri inovatoare. La urma urmei, nivelul oamenilor determină și nivelul unei organizații. Pentru a crește, oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a se dezvolta singuri. În personalitate, dar și în competențe. Facilităm acest lucru în propria Academie Never Stop Growing Academy (NSG Academy). În cadrul Academiei noastre oferim cursuri de pregătire care răspund nevoilor clienților și lucrătorilor noștri flexibili. Oferta noastră este extinsă continuu.

Pentru lucrătorii noștri flexibili

Ținem cont de cunoștințele, competențele și ambițiile dvs. Nevoile clientului și competențele dvs. nu se potrivesc pe deplin, doriți să reîncercați pentru a vă spori oportunitățile de carieră sau doriți să reîncercați pentru a fi și mai productivi? Atunci, puteți urma cursul de pregătire potrivit prin intermediul Academiei NSG. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta posibilitățile.

solicitați mai multe informații despre cursuri

Pentru clienții noștri

Vă petreceți mult timp formând noi colegi, competențele noilor angajați nu corespund suficient nivelului dorit sau oferta este pe piață atât de scăzută încât să nu reușiți să găsiți candidați pentru locurile vacante corespunzător? Avem soluția pentru aceasta. În cadrul Academiei noastre NSG oferim o gamă extinsă de cursuri de educație și instruire care răspund nevoilor clienților noștri. În acest fel, ne asigurăm că există o ofertă suficient de calificată care poate funcționa pentru clienții noștri cu un timp de pregătire foarte limitat. 

Dacă sunteți interesat să discutați dorințele dvs. cu noi, vă rugăm să ne contactați acum.


SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII