Lucrează în Olanda

Cauți un loc de muncă în Olanda? Grozav! La HOBIJ îți oferim locuri de muncă bine plătite în domeniul logistic, al producției (alimentare) și în cel tehnic. Profită de ocazia de a câștiga bani buni și de a te susține financiar pe tine și, dacă este nevoie, și pe familia ta. Ești curios să afli ce locuri de muncă sunt disponibile? Apasă pe butonul de mai jos.

 Vezi posturile noastre vacante

 

MUNCĂ

work-1.jpeg


Munca în Olanda înseamnă salariu garantat, ore de lucru stabile, diverse cursuri de formare, oportunități de carieră și colegi prietenoși. Dacă intenționezi să vii în Olanda în viitorul apropiat, este important să lucrezi cu o agenție de încredere. HOBIJ este membru ABU și este certificat pentru SNA (=NEN 4400), SNF și VCU. Oferim locuri de muncă la angajatori serioși și responsabili, care îți oferă condiții bune de muncă.

VIAŢĂ

work-2.jpeg


Olanda este un loc minunat de locuit. Unul dintre cele mai bune lucruri când ajungi într- un mediu nou este să cunoști oameni prietenoși. Olandezii sunt deschiși, primitori și nu ezită să-ți ofere o mână de ajutor atunci când este nevoie. Aproape toată lumea din Țările de Jos vorbește engleză. Ultimul fapt amuzant: pentru olandezi, o bicicletă este un vehicul național, așa că în Țările de Jos sunt mai multe biciclete decât oameni!

LOCUINȚĂ

housing-1.jpeg


Daca nu ai cazare proprie, HOBIJ te poate ajuta cu acest lucru. Oferim case, apartamente, hoteluri și parcuri de bungalouri cu Wi-Fi gratuit în funcție de locație. Casa va fi aproape de locul de muncă, astfel încât să poți face naveta la serviciu cu o mașină sau o bicicletă HOBIJ. În cele mai multe cazuri, va trebui să împarți camera cu o altă persoană.

CERINȚE

Dacă vrei să lucrezi în Țările de Jos, există câteva cerințe:

Ai nevoie de un pașaport sau carte de identitate valabile în UE, sau un permis de muncă pentru Țările de Jos.

  • Pentru a începe procesul avem nevoie de CV- ul tău. Nu ai CV? Apasă aici.
  • Majoritatea locurilor de muncă necesită să vorbești și să înțelegi limba engleză. Cerințele specifice ale postului le poți găsi mai jos.
  • Ești curios să afli ce locuri de muncă sunt disponibile? Apasă pe butonul de mai jos.
 Vezi posturile noastre vacante
 

PROCESUL DE APLICARE 

  1. Aplica pentru un post (deschis) vacant cu CV-ul tau sau înregistrează-te aici.
  2. Recrutorii noștri te vor contacta în termen de 2 zile lucrătoare.
  3. Dacă toate cerințele sunt îndeplinite, vei primi o ofertă.
  4. Accepți oferta? Apoi trecem la acte.
  5. Acum suntem gata să te primim în Olanda.

Întrebări frecvente

Desigur, mutarea într-o țară străină pentru a-ți găsi un loc de muncă este un pas mare. Iată câteva întrebări și răspunsuri care te pot ajuta.
PLATĂ
Cand se plătește salariul?
Salariul tău este plătit săptămânal. Pe lângă acesta se vor plăti și indemnizația de concediu și orele de concediu extralegale (în total - extra 10,5%).

De ce cont bancar am nevoie?
Agenția nu dictează ce cont ar trebui să ai, dar te încurajăm să deschizi un cont în valută, EURO (în acest fel nu trebuie să plătești costurile de schimb valutar).

HOBIJ plătește contribuții la pensie?
Da, după 6 luni de muncă.

Bonus
• Dacă ai lucrat la HOBIJ timp de 13 săptămâni fără a te raporta bolnav, primești un bonus de 100 EUR net ca mulțumire pentru munca depusă.
• Dacă recomanzi un prieten, primești un bonus de 100 € net, per prieten! Verifică condițiile aici.
 
LOCUINȚĂ ȘI TRANSPORT
CERINȚE
ADMINISTRARE
ÎNCEPERE
ALTELE