Certificări

Considerăm că este important ca soluțiile de personal pe care le oferim clienților să fie de cea mai înaltă calitate. De asemenea, muncim constant pentru a fi și a rămâne un angajator de încredere și pentru angajament pentru lucrătorii dvs. flexibili. Mai jos puteți citi cum facem acest lucru.

ABU

Suntem afiliați la Asociația generală a agențiilor de detașare (ABU). Ca membru ABU, trebuie să respectăm standarde de înaltă calitate în domeniile securității, al regulilor de conduită, al condițiilor de muncă și plății contribuțiilor și impozitelor la asigurările sociale. În acest fel puteți fi sigur că veți încheia un parteneriat de încredere la recrutarea dvs.
Website ABU »


SOCIETATEA CU CEL MAI BUN MANAGEMENT (MEMBRU GOLD)

HOBIJ a fost numită ani la rând societatea cu cel mai bun management. Acest lucru ne face una dintre cele mai bine gestionate societăți din Țările de Jos. 
Website Deloitte »


FUNDAȚIA NORMERING FLEXWONEN

Cu desemnarea Fundației Normering Flexwonen, demonstrăm că ne ocupăm de cazarea lucrătorilor detașați într-o manieră bună și responsabilă. Și că acest tip de cazare îndeplinește toate cerințele. Standardele privind locuințele sunt stabilite în contractul colectiv de muncă (CAO) al ABU pentru lucrătorii temporari ai agențiilor și în CAO al NBBU pentru lucrătorii detașați.
Website SNF »


FD Gazelle

Purtăm titlul FD GAZELLE datorită creșterii rapide din ultimii ani și a puterii financiare a organizației noastre. FD GAZELLE cresc mai repede decât piața, pe baza strategiei lor ascuțite. Succesul lui HOBIJ provine din cursul care a fost evidențiat în ultimii ani. 
Website FD »


CERTIFICARE SNA

Deținem certificarea de calitate SNA NEN 4400-1. Cu acest marcaj de calitate, demonstrăm că suntem un angajator decent și optăm pentru o concurență echitabilă. Afacerile cu HOBIJ pe baza acestor criterii înseamnă că dvs. ca angajator sunteți scutit de orice răspundere.
Descãrcați aici dosarul Administrația financiară. 


VCU

Cu certificatul VCU, subliniem că securitatea și sănătatea lucrătorilor dvs. flexibili reprezintă prioritatea noastră. Sistemul nostru de management al siguranței îndeplinește toate cerințele VCU. Iar noi informăm lucrătorii noștri flexibili despre o muncă sigură și sănătoasă, îi îndrumăm în munca lor și ne asigurăm că au toate materialele de siguranță necesare.
Website VCU »


EURES

HOBIJ poartă cu mândrie calitatea de membru EURES. HOBIJ are acces la baza de date CV fiind membru EURES. Acest lucru ne oferă un avantaj în piață. Suntem întotdeauna la curent cu informațiile actuale ale pieței forței de muncă din UE. Prin colaborarea cu EURES, HOBIJ este capabil să investigheze noi canale de recrutare. De asemenea, putem folosi cunoștințele și expertiza EURES. 
Website EURES »