Servicii

ÎNCURAJAM DEZVOLTAREA AFACERII TALE

HOBIJ este specializată în recrutarea și selecția de personal calificat și motivat, în sectorul tehnic, logistic și al producției alimentare. Împreuna cu clienții nostri gândim proactiv cum să implementăm pe termen lung strategia de personal. 

Dezvoltarea este esențială pentru noi. Motto-ul nostru nu este fără motiv, ‘Never Stop Growing’. Îi încurajăm pe lucrătorii noștri flexibili să valorifice ce este mai bun în ei înșiși. În acest fel, susținem creșterea personală a personalului dvs. și ambițiile de dezvoltare ale societății dvs. 

Punctul forte al HOBIJ constă în bunele practici de angajare. Suntem un angajator implicat și un partener de încredere pentru organizația dvs., preluând toate obligațiile angajatorului. 

LUCRĂTORII FLEXIBILI SE AFLĂ MEREU PE LOCUL #1

Când ne gândim la modul în care ne putem îmbunătăți serviciile, începem prin a depăși așteptările clienților noștri. Și facem acest lucru punând în prim plan proprii noștri lucrătorii flexibili. Poate suna a clișeu, dar funcționează cu adevărat. Punem lucrătorul flexibil în centrul a tot ceea ce facem deoarece credem că un angajat fericit contribuie pur și simplu mai mult. Le dăm posibilitatea de a-și construi un viitor, oferindu-le un loc de muncă și cazare.
 
În termeni practici, acest lucru înseamnă că ne așteptăm să-i facem pe angajații noștri să fie fericiți permițându-le să lucreze la ceea ce se pricep. Îi angajăm într-o poziție în care cunoștințele și abilitățile lor sunt pe deplin apreciate. Așadar, este important să analizăm îndeaproape rolurile și competențele necesare de fiecare dată. După ce aceste aspecte sunt clare, putem decide care dintre lucrătorii noștri flexibili sunt cei mai potriviți. Ne întrebăm: Îndeplinesc toate cerințele postului? Dacă răspunsul este „nu”, le oferim instruire. Rezultatul? Angajați care pot începe să lucreze productiv imediat.