David Olah

Function: LUCRĂTOR FLEXIBIL
Mi s-a părut destul de interesant să lucrez în Țările de Jos venind din Slovacia. Dar HOBIJ m-a îndrumat foarte bine în acest sens. Niciodată nu am întâlnit o agenție atât de bună ca HOBIJ. Munca în Țările de Jos mi-a schimbat cu adevărat viața. 

Acum o pot susține pe mama pe plan financiar, dar pot cumpăra și lucrurile care îmi plac. Pentru prima dată în ani pot face economii. Sau să mă răsfăț cu pantofi noi de marcă. Dacă aș fi continuat să lucrez în Slovacia, nu aș fi reușit acest lucru niciodată. 

"Datorită lui HOBIJ, mi-au fost oferite noi oportunități în viață"

Experiență suplimentară de muncă
De când lucrez în Țările de Jos prin HOBIJ, am acumulat deja multă experiență de muncă. De exemplu, în acoperiri și ambalaje. Dar am învățat, de asemenea, multe despre comunicarea cu colegii mei și despre lucrul în echipă. 

Aș dori să mulțumesc încă câtorva persoane
Viața mea este foarte bună acum și sunt foarte recunoscător pentru managerul meu de personal flexibil Rens și HOBIJ pentru aceasta. Dar sunt, de asemenea, foarte fericit că pot veni în Țările de Jos ca străin să lucrez aici. Asta îmi oferă, mie și multor alți expați, o mulțime de noi oportunități. Și vreau să le mulțumesc tuturor pentru asta.
 

Cauți un loc de muncă în tehnică?