Emilie Verhagen

Function: Muncitor asamblare
Prin intermediul prietenilor m-am descurcat la HOBIJ și Modine. Și datorită entuziasmului managerului meu de personal flexibil Gaby Vlasman, eram sigur că Modine va fi un loc de muncă bun pentru mine. Gaby mă sprijină pe deplin, oriunde este posibil. Atât profesional, cât și în plan personal. Și chiar îmi place asta.

De asemenea, nu sunt niciodată singură la Modine. Colegii mei sunt super prietenoși și doresc întotdeauna să ajute dacă nu mă descurc. Sunt mai mult decât simpli colegi; Mi-am făcut mulți prieteni noi aici. Și de aceea merg mereu la muncă cu un sentiment plăcut. Deja de 2,5 ani.

Datorită colegilor mei, mă simt complet acasă în „lumea tehnică a bărbaților”.

Dacă ar trebui să-mi descriu munca într-o singură frază, aș spune „fac calorifere pentru mașini”. Sunt în spatele utilajelor pentru a asambla, testa și împacheta turnul radio auto. Pentru că am o pregătire tehnică, pot fi de fapt oriunde în fabrică. Acest lucru mă asigură că există mereu de lucru pentru mine la Modine.

Oportunități de creștere?
În mod normal, ca lucrător temporar, nu aveți voie să folosiți mașinile la Modine. Dar pentru că sunt destul de tehnică, cred că au făcut o excepție. Mi-au oferit ocazia să operez utilajele. Acest lucru îmi oferă mai multă securitate. Și mai ales securitatea locului de muncă, pentru că pot fi oriunde în fabrică. 

Cauți un loc de muncă în tehnică?