pentru angajatori

Într-o lume în care totul pare să meargă mai repede și candidații sunt din ce în ce mai solicitați, dvs., ca întreprinzător în Țările de Jos, trebuie să continuați să faceți tot posibilul pentru a vă menține deasupra apei. Vreți garantarea continuității cu un grup permanent de angajați, în același timp vreți să gestionați cât mai bine vârfurile și momentele liniștite. Deci aveți nevoie de personal flexibil. Dar, de asemenea, știți că de multe ori aveți o cifră de afaceri ridicată și absentism în acest domeniu, deci cum și unde puteți găsi oameni buni și calificați care să se potrivească culturii dvs. corporative?

HOBIJ răspunde acestei nevoi. Suntem agenția care știe cu adevărat de ce are nevoie domeniul HR pentru ca societățile să se poată organiza corect în domeniul flexibil. Nu facem promisiuni false, oferim doar sprijinul corect atunci când vine vorba de furnizarea de lucrători excelenți (temporari). Din Țările de Jos și din Europa. Și dacă antrenamentul este necesar, noi nu stăm cu mâinile în sân.

Indiferent în ce domeniu este activă societatea dvs., HOBIJ are întotdeauna o soluție adecvată.

Valorile de bază

Loial

HOBIJ este ca o familie, fie că lucrați intern la HOBIJ, fie că sunteți client sau furnizor, sau lucrați ca lucrător flexibil prin intermediul nostru. Vă asigurăm că veți observa și simți întotdeauna că aparțineți cu adevărat.

AmbiȚie

Ambiția este fundamentală pentru HOBIJ. Oamenii sunt la fel ca plantele; dacă nu cresc, vor muri încet. Și, desigur, am dori să evităm aceasta. De aceea, vă ajutăm acolo unde putem pentru dezvoltarea dvs.

Social

„Un lucrător flexibil fericit face o lume mai bună". Cu acest motto, am pus lucrătorul flexibil în prim plan la HOBIJ. Aceasta este o condiție de bază importantă. De asemenea, așteptăm aceeași mentalitate din partea clienților și furnizorilor noștri.

LA OBIECT

Puteți obține mai multe decât aveți deja, cu excepția timpului. Acesta este motivul pentru care lucrăm întotdeauna cu scop și cu o mentalitate ”no-nonsense”. Totodată, suntem orientați către rezultate, deoarece timpul, așa cum o spune și zicala, înseamnă bani. Dar, ... timpul este și prosperitate și fericire, să nu uităm aceasta.

Umor

Da, suntem loiali, sociali, orientați spre obiective și ambițioși. Dar cu siguranță nu pierdem din vedere distracția jocului! Umorul pune lucrurile în perspectivă și consolidează legătura reciprocă. Cu toate acestea, umorul nu ar trebui să fie niciodată în detrimentul altuia.

Pasiune

Vedem că cei cărora le place ceea ce fac, sunt și cei care performează la locul de muncă. Ei sunt oamenii care fac lucrurile cu pasiune. Așadar, este important pentru noi să punem oamenii potriviți în rolul potrivit.

Why

La HOBIJ credem că toată lumea are dreptul la o viață deplină și bogată. Credem că oamenii fericiți fac împreună o lume mai bună. De aceea, dăm lucrătorilor flexibili oportunitatea de a-și construi un viitor, oferindu-le loc de muncă și cazare. Pentru că, gândiți-vă! Dacă dvs. ca și angajator contractați pe cineva, vă asumați și responsabilități. De aceea, facem tot posibilul să avem grijă de acești oameni, oriunde putem.

Proiecte prezentate

Construcții de oțel Van Grinsven

Construcții de oțel Van Grinsven

Tehnică
Căutam un planificator de lucru pentru Van Grinsven in Veghel. Pentru a oferi asistență suplimentară pentru client, am produs un video de lucru pentru ei. Înregistrând video diferitele sarcini și momentele de contact ale planificatorului de lucru, am putut oferi candidaților o imagine mai bună a funcției. 
Modexpress

Modexpress

Logistică & Industrie
Colaborarea cu Modexpress este un bun exemplu de sinergie între client și HOBIJ. Primim multe reacții pozitive din partea lucrătorilor flexibili cu privire la atmosfera de lucru și la oportunitățile oferite. Ne cunoaștem pe parcurs și astfel găsim personalul potrivit care să se potrivească cu cultura și conducerea.