Căutați personal logistic sau industrial?

Unul dintre domeniile în care HOBIJ este puternic reprezentat este logistica și industria. Tot aici, garantăm continuitatea clienților noștri prin organizarea puternică în domeniul flexibil atât cu lucrătorii flexibili olandezi, cât și pentru cei din UE. Ca antreprenor, acest lucru vă garantează o capacitate de producție în funcție de programul și posibilitățile dvs. HOBIJ vă sprijină pe deplin în probleme de HR. Și dacă este nevoie de instruire, noi nu stăm cu mâinile în sân.

Proiecte prezentate

Construcții de oțel Van Grinsven

Construcții de oțel Van Grinsven

Tehnică
Căutam un planificator de lucru pentru Van Grinsven in Veghel. Pentru a oferi asistență suplimentară pentru client, am produs un video de lucru pentru ei. Înregistrând video diferitele sarcini și momentele de contact ale planificatorului de lucru, am putut oferi candidaților o imagine mai bună a funcției. 
Modexpress

Modexpress

Logistică & Industrie
Colaborarea cu Modexpress este un bun exemplu de sinergie între client și HOBIJ. Primim multe reacții pozitive din partea lucrătorilor flexibili cu privire la atmosfera de lucru și la oportunitățile oferite. Ne cunoaștem pe parcurs și astfel găsim personalul potrivit care să se potrivească cu cultura și conducerea.

Never stop growing

Articole prezentate

Olympia MTB

Olympia MTB

HOBIJ este sponsor al echipei de ciclism montan Olympia încă de la începutul anului 2020. O echipă de tineri bicicliști cu mult potențial.
AANtWERK

AANtWERK

HOBIJ a îmbrățișat „antreprenoriatul incluziv”, ceea ce înseamnă că facilităm persoanelor defavorizate să se integreze din nou pe piața muncii. Facem acest lucru în colaborare cu IBN, Weener XL, WSD.

Recruiter

VA ROG SA NE CONTACTATI

Găsim cel mai bun personal logistic și industrial pentru organizația dvs. Sunteți curios despre serviciile noastre sau despre metoda de lucru? Atunci nu ezitați să ne contactați. Acest lucru se poate face prin formularul de contact sau prin trimiterea unei cereri de apel. Managerii noștri de cont de la departamentul tehnic vă vor contacta cât mai curând posibil pentru a programa o întâlnire introductivă. La dvs. sau la biroul nostru.