PROIECTELE NOASTRE

Arată numai:

Arată toate
Creșterea este baza pentru HOBIJ. Îi încurajăm pe lucrătorii noștri flexibili să obțină tot ce este mai bun din ei înșiși.
Susținem creșterea personală a personalului și, de asemenea, ambițiile de creștere ale clienților noștri. În această pagină veți găsi proiecte de care suntem mândri și în care am reușit să ne ajutăm clienții să crească.
 
Construcții de oțel Van Grinsven

Construcții de oțel Van Grinsven

Tehnică
Căutam un planificator de lucru pentru Van Grinsven in Veghel. Pentru a oferi asistență suplimentară pentru client, am produs un video de lucru pentru ei. Înregistrând video diferitele sarcini și momentele de contact ale planificatorului de lucru, am putut oferi candidaților o imagine mai bună a funcției. 
Modexpress

Modexpress

Logistică & Industrie
Colaborarea cu Modexpress este un bun exemplu de sinergie între client și HOBIJ. Primim multe reacții pozitive din partea lucrătorilor flexibili cu privire la atmosfera de lucru și la oportunitățile oferite. Ne cunoaștem pe parcurs și astfel găsim personalul potrivit care să se potrivească cu cultura și conducerea.
Proiecte de locuințe Tautus

Proiecte de locuințe Tautus

Tehnică
Pentru diverse proiecte de locuințe din jurul Leeuwarden, Friesland, HOBIJ a trimis un grup de electricieni ca timp de un an să instaleze panouri solare pe acoperișuri. 
Echipa de implementare a proiectului Ingram

Echipa de implementare a proiectului Ingram

Logistică & Industrie
De obicei, angajăm în Waalwijk 150 de persoane prin biroul nostru intern din Ingram. Dar în momentele de vârf trebuie să creștem până la 500 de persoane. O provocare considerabilă care menține echipa noastră de proiecte special concepută pe drumul cel bun.