Echipa de implementare a proiectului Ingram

Echipa de implementare a proiectului Ingram

Discipline: Logistică & Industrie
Status: In progress
La Ingram în Waalwijk își planifică singuri nevoile de personal flexibil. Și dacă mai există lacune, HOBIJ le va suplimenta cu locația noastră internă. Aceste lacune se extind pe măsură ce anul progresează.  Pentru că la sfârșitul anului ne dezvoltăm în strânsă colaborare cu agențiile de detașare Ingram, de la aproximativ 200 de lucrători flexibili la peste 500. 

Succesul acestui lucru depinde de planul de implementare pe care îl pregătim bine, astfel încât lucrătorul flexibil să fie plasat la locul potrivit la momentul potrivit. HOBIJ are succes în acest sens, deoarece supraveghează lucrătorii noștri flexibili la fața locului cu o echipă permanentă și stabilă. Aceasta începe cu implicarea managerilor noștri interni. Oferim noilor lucrători flexibili o primire călduroasă și atenția pe care o merită. Orele sunt împărțite în mod echitabil. 

Echipa internă este disponibilă în fiecare zi 24/7, astfel încât lucrătorii flexibili să știe exact unde și cu cine trebuie să fie când se întâmplă ceva. Acea reasigurare valorează aur. Acest lucru este evident din reclama orală; lucrătorii HOBIJ fericiți împărtășesc experiențele lor cu colegii lucratori flexibili. Și, la rândul său, înseamnă că din ce în ce mai mulți lucrători flexibili din alte agenții vin la biroul nostru intern pentru a întreba despre posibilitățile de a începe prin HOBIJ.