Uitgelicht

Ce ne recomandă

Olympia MTB

Olympia MTB

HOBIJ este sponsor al echipei de ciclism montan Olympia încă de la începutul anului 2020. O echipă de tineri bicicliști cu mult potențial.
AANtWERK

AANtWERK

HOBIJ a îmbrățișat „antreprenoriatul incluziv”, ceea ce înseamnă că facilităm persoanelor defavorizate să se integreze din nou pe piața muncii. Facem acest lucru în colaborare cu IBN, Weener XL, WSD.
Rob Houtkamp

Rob Houtkamp

În calitate de manager de depozit la Banketgroep, nu am contact zilnic cu HOBIJ. Cu toate acestea, există întotdeauna cineva disponibil și oamenii se gândesc cu adevărat împreună cu mine la cea mai bună soluție.
Noi autovehicule HOBIJ

Noi autovehicule HOBIJ

Desigur, nu te vom lăsa să mergi pe jos până la locul de muncă. Deci, dacă nu aveți o mașină la dispoziție, vă vom aranja transportul. Ce ziceți de Peugeot 108 cu aer condiționat?! Și dacă îi lăsați pe colegi să călătorească cu dvs., veți primi o compensație suplimentară.
Bun venit în Țările de Jos

Bun venit în Țările de Jos

Oferim lucrătorilor flexibili din UE, care tocmai au ajuns în Olanda, sfaturi și trucuri pentru a-și face a-și face șederea în Țările de Jos cât mai distractivă și ușoară posibil. Le spunem despre diferențele dintre culturi, legi și reglementări. Deasemenea, îi învățăm și cele mai importante cuvinte olandeze și le oferim sfaturi despre cum să-și petreacă zile libere în mod distractiv.
Walter Pepers

Walter Pepers

Unul dintre primii lucrători temporari de la HOBIJ: Walter. 25 de ani mai târziu vorbim cu el din nou pentru a vedea cum se descurcă acum.
Astrid Hendriks

Astrid Hendriks

Astrid a fost unul dintre primii lucrători temporari la HOBIJ. După aproximativ 25 de ani, ea lucrează în continuare pentru același angajator. Nu mai sunt lucrător temporar, ci cu contract la școala de sport.
Julius Tomkevicius

Julius Tomkevicius

Îmi place să ajut noii lucrători flexibili și să-i familiarizez cu munca și cu viața în Țările de Jos. Știu din experiență că există multe întrebări atunci când cineva ajunge pentru prima dată în Țările de Jos.
Anne Verschuuren

Anne Verschuuren

„Am un pachet de clienți extraordinar. Totul merge bine, iar lucrătorii flexibili sunt de asemenea mulțumiți. Oamenii sunt la locul potrivit. Și când văd ce obțin cu un lucrător flexibil ... Atunci mă gândesc: Da, acesta este motivul pentru care fac ceea ce fac!!”
FlexHomies

FlexHomies

FlexHomies este o platformă unde proprietarii de case închiriază un spațiu de locuit lucrătorilor străini. Un concept contemporan în care oferim o soluție pentru provocările sociale, cum ar fi singurătatea, îmbătrânirea și cazarea lucrătorilor migranți. Pur și simplu făcând oamenii tovarăși de cameră.
FlexExchange

FlexExchange

HOBIJ reunește antreprenorii pe o platformă care face potriviri între sub- și supracapacități de forță de muncă.