FlexHomies

FlexHomies

Publicat:
FlexHomies este o platformă unde proprietarii de case închiriază un spațiu de locuit lucrătorilor străini. Un concept contemporan în care oferim o soluție pentru provocările sociale, cum ar fi singurătatea, îmbătrânirea și cazarea lucrătorilor migranți. Pur și simplu făcând oamenii tovarăși de cameră. 
 

Hobij pune în contact migranții cu proprietarii de case

Ca agenție de detașare, trebuie să devenim din ce în ce mai inventivi în eforturile noastre de a lega lucrătorii străini de noi. Dacă legăm acest lucru de motivația noastră, nu este surprinzător că am luat inițiativa de a lansa o platformă online pentru a încuraja persoanele fizice să închirieze camere angajaților străini. Aceștia din urmă, pot schimba astfel locuințele de grup din case, hoteluri și parcuri de vacanță, optând pentru „confortul” olandez, având parte de mai multă intimitate.

Aceasta este dorința muncitorilor străini. Mai mult decât atât, este mult mai probabil să aibă o ședere mai lungă în Țările de Jos dacă se simt mai bine cu ei înșiși. Confortul locuinței este o motivație importantă.
 
Joc de șah
Angajații selectați au acces la platformă printr-un cod, prin intermediul căreia se pot prezenta. „Mulți proprietari potențiali nu sunt conștienți că majoritatea lucrătorilor temporari sunt prietenoși, cordiali și relativ bine pregătiți, cu un interes real pentru cultura olandeză." Nu numai că vin la muncă, dar își văd șederea ca pe o aventură. Proprietarii pot obține venituri în plus (fără taxe), dar pot deasemenea să combată singurătatea prin contactul social „plăcut”. Platforma prezintă imagini idilice cu persoane olandeze mai în vârstă, care gătesc, beau cafea sau joacă un joc de șah împreună cu chiriașul lor.

Verificăm conform unui sistem de puncte dacă chiria este „rezonabilă”. Dar nu intervenim în contractul de închiriere sau în aspectele legate de plată. Acestea sunt stabilite de proprietar. Ceea ce ne dorim este să reunim diferite persoane prin acest concept.

Am început în ianuarie 2020 și primele potriviri au fost deja făcute, rezultând în proprietari mulțumiți și lucrători flexibili fericiți. Și de aici vine motivația noastră și facem ceea ce facem.

Pentru mai multe informații sau pentru a vă înregistra ca proprietar, vizitați flexhomies.com.