Anne Verschuuren

Anne Verschuuren

Publicat:

De la o vârstă fragedă, Anne a crezut că trebuie să investigăm pentru a afla cât de departe putem ajunge.  Acel spirit a fost mereu acolo, pentru că, dacă Anne vrea să obțină ceva, ea reușește. 

Contactul cu HOBIJ a avut loc atunci când Anne a trebuit să caute un stagiu în timpul studiilor. Exista o legătură cu HOBIJ și Anne credea deja că este o întreprindere minunată.

"Reacția rapidă în situații stresante. Asta o definește pe Anne"
 

Anne se simte în largul ei în situații stresante în care trebuie să acționeze rapid. Asta menține lucrurile distractive.

În calitate de manager de personal flexibil, ea este conștientă de faptul că atât clienții, angajații, cât și HOBIJ au așteptări ridicate. Drept urmare, există o presiune foarte mare. Cu toate acestea, Anne este pe deplin implicată în acest sens. Portofoliul de clienți este pe placul ei și totul funcționează perfect. Lucrătorii flexibili sunt acolo unde trebuie. Unii chiar se descurcă atât de bine încât încheie contracte direct cu clientul. Și bucuria pe care o aduce acest lucru lucrătorilor flexibili, este de aur!