Walter Pepers

Walter Pepers

Publicat:
După studii am lucrat în domeniul sporturilor în aer liber. Vara aveam destul de muncă acolo, dar iarna nu aveam nimic de făcut. Așa că am mers cu bicicleta de la Mariaheide la Veghel. Pentru că acolo a fost amplasat sediul noii agenții de detașare HOBIJ. 

Han și Peter m-au trimis la acea vreme, la diverse firme din Veghel și împrejurimi pentru joburi unde mergeam cu plăcere.

“A fost pur și simplu o cultură tu-pentru-tine la HOBIJ. Și îmi place asta.”

Ce-mi amintesc de la HOBJI

Atmosfera și cultura sunt întotdeauna bune la HOBIJ. Sunt cu adevărat interesați de tine. La vremea aceea, daca mergeam să las pontajul, întrebau mereu cum mi-a mers săptămâna aceea. Și dacă mă pot ajuta cu ceva. Întotdeauna am apreciat cu adevărat acest aspect.
 
Ce face Walter acum?
Între timp, Walter a înființat o firmă foarte frumoasă de sport în aer liber. Acum deține Mastworp Outdoor Sports (și, prin urmare, lucrează în continuare în domeniul sporturilor în aer liber). Afacerile merg bine. Avem o zonă cu pădure frumoasă pentru alpinism și închiriem biciclete (mountain bike)

Dacă oamenii pleacă de la tine fericiți și revin ulterior, atunci te gândești: pentru o astfel de satisfacție fac acest lucru!