FlexExchange

FlexExchange

Publicat:
Criza Corona lovește greu antreprenorii. HOBIJ observă, printre altele, un exces de clienți și o lipsă de capacitate la alte firme. De aceea, HOBIJ a luat inițiativa de a pune întreprinzătorii în contact între ei. De la freelanceri la firme mari. Pentru a se ajuta reciproc cu implementarea flexibilă a lucrătorilor.

HOBIJ ajută antreprenorii - mici și mari - cu o platformă care leagă întreprinderile cu sub- și supracapacitate de forță de muncă.- Han van Horen
 
Vremurile extreme necesită creativitate și flexibilitate. Pe baza unei conștientizări reale despre ceea ce provoacă criza Corona și provocările cu care se confruntă antreprenorii, la HOBIJ s-a născut ideea de a îndeplini o funcție de potrivire între firmele cărora le-a plecat personalul temporar și firmele care au nevoie temporar de mai mulți angajați.

De la persoane fizice la o companii mari. Acest concept se poate aplica tuturor funcțiilor și chiar materialelor. HOBIJ facilitează acest lucru prin impactul său social care constituie fundamentul organizației. Cu platforma FlexExchange, HOBIJ dorește să interconecteze antreprenorii olandezi, pentru a se ajuta reciproc pe durata acestei crize cât se poate de bine.
 
DESPRE PLATFORMĂ

Platforma este menită în primul rând să pună în legătură antreprenorii, de la persoane fizice autorizate la firme mari, pentru a rezolva problemele privind ocuparea forței de muncă. Antreprenorii care suferă de lipsă de personal ca urmare a crizei Corona, cu antreprenori care, din păcate, au mai puțin de oferit și încă doresc să își țină angajații la muncă.

Han van Horen despre această inițiativă: „Când am raportat pentru prima dată despre Corona, am văzut destul de rapid că au apărut diferite situații în rândul clienților noștri. Ne simțim responsabili, în sectorul nostru, să ne ajutăm colegii antreprenori.” 

De vineri, 20 martie, platforma va fi live și accesibilă tuturor celor care contribuie sau caută muncă alternativă pentru ei sau pentru angajați. 

Van Horen: „Potrivirea în munca flexibilă se aplică la tot felul de funcții, chiar și la materiale. Gândiți-vă, de exemplu, la plasarea corturilor în spitale, la creșterea transporturilor de marfă, etc. Sperăm că va încuraja antreprenorii să gândească creativ și să se ajute reciproc ”.
 
DESPRE HOBIJ

Ca agenție de detașare, HOBIJ este un pionier în industria de muncă flexibilă și își folosește expertiza în domeniul angajării temporare și detașării, recrutării și selecției lucrătorilor.

HOBIJ a început în 1995 ca broker de locuri de muncă. Bazându-se pe ideea că din ce în ce mai mulți antreprenori vor putea crește doar cu suficient de mulți lucrători flexibili și pe faptul că lucrătorii flexibili de calitate sunt din ce în ce mai greu de găsit în Țările de Jos, HOBIJ a decis, în 1998, să caute oameni în afara granițelor naționale. În multe țări din UE, oamenii căutau un loc de muncă. Această inițiativă a luat naștere din spiritul social și inovator al fondatorului Han van Horen, ambele rămânând întotdeauna fundamentul firmei care este în continuă creștere. La fel ca platforma FlexHomies (www.flexhomies.nl), în care se reunesc lucrătorii internaționali care caută o casă și persoanele care au spații de locuit disponibile.