Posturi vacante tehnică

HOBIJ consideră că există întotdeauna un loc de muncă care vi se potrivește dvs. și ambițiilor dvs. La posturile noastre vacante tehnice, puteți lucra prin HOBIJ ca electrician, instalator, tehnician de montaj, sudor sau montator flanșe. Fie pentru câteva luni, fie pentru o perioadă mai lungă. 

Funcția în domeniul tehnic potrivită nu este listată în acest moment, dar doriți să începeți la HOBIJ? Trimiteți o cerere deschisă și vom căuta împreună locul dvs. de muncă ideal (suplimentar). 

Nu ți-ai găsit un loc de muncă incă?

Dacă te înregistrezi la HOBIJ vom face tot ce ne stă in putință să-ți găsim un job nou care ți se potrivește.

Înregistreaza-te acum

Lucrăm pentru mărci bune

Prin HOBIJ puteți lucra pentru cele mai bune societăți tehnice din regiunea dvs. Ce ziceți de un loc de muncă la Spie, Engie sau Stork? Vizualizați posturile vacante și aplicați. Sau contactați-ne și vom vedea împreună care client vi se potrivește cel mai bine, pe baza dorințelor și ambițiilor dvs.

Never stop growing

CAZARE

Nu înceta niciodată să te dezvolți (Never Stop Growing) este deviza noastră. Un motto care este literalmente înrădăcinat în ADN-ul HOBIJ și al tuturor angajaților noștri. Împreună, putem crește prin faptul că suntem pregătiți să depunem eforturi suplimentare. Facem acest lucru pentru companiile și lucratorii flexibili cu care lucrăm, zi de zi. Susținem acest lucru oferind acestora din urmă, un loc bun de cazare. În plus, ne ocupăm de transport, documente și alte chestiuni administrative.

Citeste mai mult

ACADEMIA HOBIJ 

În Academia noastră vă instruim pentru diferite funcții. De la sudor la șofer de motostivuitor și de la tehnician la asistent administrativ. Tot aici, Never Stop Growing este primordial. Vă oferim posibilitatea de a vă reinstrui sau chiar de a vă instrui în direcția dorită. Vă planificați viitorul împreună cu consilierul HOBIJ. Și chiar stabiliți următorul pas în carieră. 

Citeste mai mult

TRANSPORT

Ne străduim să cazăm lucrătorii flexibili aproape de locul de muncă, astfel încât să aibă posibilitatea de a merge la muncă cu bicicleta sau împreună, într-o mașină HOBIJ pe care o punem la dispoziție. Facem acest lucru deoarece considerăm că este important să fii un angajator bun. La HOBIJ, putem spune pe bună dreptate că facem un efort suplimentar în îngrijirea personalului. Scopul final? Optimizarea satisfacției lucrătorilor noștri flexibili la locul de muncă.

Citeste mai mult